BOOK TID HOS FRISØR HOX

Book tid til behandling i vores hyggelige frisørsalon på Østerbro i København.

Tidsbestilling, ændring samt afbestilling af eksisterende tider kan ske via vores online booking eller ved henvendelse på tlf. 31 55 41 73 inden for salonens åbningstid.

Vær opmærksom på, at vi desværre ikke tager imod tidsbestilling eller afbud via e-mail, SMS, eller sociale medier.

Hvis du har spørgsmål til vores frisørbehandlinger inden booking, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller kigge forbi salonen for råd og vejledning. Vores prisliste, som findes her, giver et overblik over, hvilke behandlinger vi tilbyder.

Vi tilbyder alt fra herreklip, dameklip, børneklip, behandling af krøller, helfarve, balayage, babylights, reparation af udgroninger mv. Alle behandlinger og tilvalg fremgår i bookingsystemet, når du booker tid online. Hvis den behandling, du ønsker, ikke kan findes, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning.

Farvepriser er altid vejledende, da den endelige pris bl.a. afhænger af, hvor meget tid og farve frisøren skal bruges for at opnå det ønskede resultat. Hvis du ønsker et prisoverslag inden en større farvebehandling, er vi ofte nødt til at se dit hår og høre om dine ønsker for at kunne vurdere opgavens omfang, da der fx kan være behov for forpigmentering, afrensning eller toningsfarve.

Til studerende tilbyder vi 100 kr. studierabat på herre- og dameklip alle hverdage ved fremvisning af studiekort til en SU-berettiget uddannelse. Rabatten fratrækkes ved kassen i salonen, så du skal huske at medbringe dit studiekort for at opnå rabat.

STUDIERABAT

GODE PRISER TIL STUDERENDE!

Spar 100 kr. på herre- og dameklip alle hverdage ved fremvisning af studiekort til en SU-berettiget uddannelse.

PRAKTISK INFO

AFBUD SENEST 3 TIMER FØR

Ændring af aftale kan ske via online booking. Ved afbud senere end 3 timer før den aftalte frisørtid, opkræves et gebyr på 50% af behandlingens pris.